Home / Invatamant / Școala Gimnazială ,,Augustin Maior” Reghin angajează îngrijitor

Școala Gimnazială ,,Augustin Maior” Reghin angajează îngrijitor

Conducerea Școlii Gimnaziale ,,Augustin Maior” din Municipiul Reghin, județul Mureș, organizează un concurs marți, 26 ianuarie, pentru ocuparea a unui post de îngrijitor, pe parcursul unei perioade nedeterminate.

Conform unui anunț publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, www.edums.ro, viitorii participanți trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale: cetățenie română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România, cunoașterea limbii române, scris și vorbit, vârsta minimă reglementată de prevederile legale, capacitate deplină de exercițiu, stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate, îndeplinește condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs, nu a fost condamnat definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Concursul constă în următoarele probe: evaluarea și selecția dosarelor în data de 25 ianuarie până la ora 12.00, proba scrisă în data de 26 ianuarie la ora 8.00, proba practică în data de 26 ianuarie la ora 12.00 și interviul în data 26 ianuarie la ora 14.00. Dosarele pentru înscriere la concurs se pot depune până în data de 22 ianuarie la secretariatul Școlii Gimnaziale ,,Augustin Maior” Reghin, strada Școlii, nr.3, în zilele lucrătoare, între orele 9.00 – 14.00. Persoanele interesate pot obține informații suplimentare, accesând pagina web: www.edums.ro.

 (A.H.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident în Reghin

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină miercuri, 7 aprilie, la un accident rutier petrecut …