Home / Invatamant / Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România își mărește echipa!

Federația Asociațiilor Studenților în Medicină din România își mărește echipa!

Liga Studenților din Târgu Mureș informează  studenții cu privire la procesul de recrutare în cadrul echipei Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR). Astfel, studenții interesați să se implice în proiectele FASMR și să-și reprezinte colegii la nivel național sunt invitați să se înscrie,

„Termenul pentru transmiterea aplicațiilor este 21 ianuarie 2021, ora 23:59.Ulterior, în perioada 23-29 ianuarie 2021, aplicanții trebuie să fie disponibili pentru un interviu online programat cu oficialii evaluatori. Procesul de selecție constă în evaluarea motivației, a planului managerial și a CV-ului, alături de evaluarea din cadrul interviului. Rezultatele și comunicarea cu aplicanții se va realiza prin e-mail sau telefon, la adresa și numărul indicate la înscrierea în formular”, se precizează pe Blogul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș.

„Îți dorești să reprezinți interesele studenților mediciniști și să ai un impact la nivel național? Ai ocazia de a deveni membru în echipa națională FASMR 2021”, au transmis reprezentanții Ligii Studenților.

Înscrierile se pot face aici:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTU3mwhDB47hnonkbyXOZGI7w-eb08wGP3QSba9CZNdJu0Dw/viewform.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Studenția, gustată de elevi din toată țara la UMFST

Președintele Ligii Studenților din Târgu Mureș, Andrei Manea, a oferit marți, 13 iulie, cu prilejul …