Home / Administratie / Întâlnirea dintre reprezentanții Ministerului de Finanțe și Asociația Municipiilor din România, un succes!

Întâlnirea dintre reprezentanții Ministerului de Finanțe și Asociația Municipiilor din România, un succes!

Reprezentanții primăriei municipiului Sighișoara au transmis prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, faptul că a avut loc o întâlnire între reprezentanții Ministerului de Finanțe și Asociația Municipiilor din România, al cărui membru este și primarul municipiului, Iulian Sîrbu. Întâlnirea a înregistrat numeroase reușite, după cum urmează: finanțarea de la bugetul de stat a sistemului de protecție a copilului, a centrelor de asistență socială a persoanelor cu handicap, a drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau a indemnizațiilor lunare ale persoanelor cu handicap grav, în cuantum de 90%, diferența de 10% fiind susținută de autoritățile locale; se vor asigura de la bugetul de stat costurile de dotare a centrelor de vaccinare împotriva COVID-19, precum și a cheltuielilor cu personalul medico – sanitar și auxiliar – sanitar și se vor relua discuțiile pentru finalizarea redactării prevederilor Codului Finanțelor Publice Locale.

 Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conducerea Comunei Hodac în formula completă. Ioan Feier ales viceprimar

Căminul Cultural din localitatea Hodac a găzduit marți, 12 ianuarie, ședința ordinară a Consiliului Local …