Home / Life style / Nu te simți bine în pielea ta? Iată TOP 4 lucruri care nu te lasă să îți atingi potențialul maxim!

Nu te simți bine în pielea ta? Iată TOP 4 lucruri care nu te lasă să îți atingi potențialul maxim!

Distribuie

Este normal ca din când să ai zile proaste. Dar ce se întâmplă ca o zi proastă, să se transforme într-o săptămână, apoi într-o lună și totul devine un cerc vicios. Faptul că nu te simți bine în pielea ta, te poate afecta pe mai multe planuri. Această stare generală nefavorabilă se intensifică foarte ușor dacă nu iei atitudine. În acest caz, trebuie să încerci să iei o pauză și să privești asupra mai multor planuri din viața ta, pentru a analiza ce schimbări trebuie să faci pentru a te simți mai bine. 

Iată TOP 5 motive pentru care nu te simți la fel de sexy și de încrezătoare ca de obicei!

  1. Muncești prea mult

Dacă nu reușești să te detașezi de job nici după terminarea programului, nu e de mirare că nu ai timp să te ocupi de tine. În cazul în care lucrezi de acasă, este și mai probabil să nu îți dai seama când trece timpul și să te trezești lucrând până seara cu laptopul în brațe, chiar și în pat! Lucrul de acasă are avantaje și dezavantaje. Pe de o parte, este mai convenabil pentru că nu mai pierzi timp pe drum, însă, pe de altă parte, este mult mai greu să-ți organizezi timpul ca să creezi o balanță între viața personală și cea profesională. Stabilește-ți un program fix pentru muncă și oprește-te la ora stabilită, e și mâine o zi!

  1. Nu ești mulțumită cu aspectul părului tău

Ar putea părea surprinzător, însă părul este o parte importantă a aspectului fizic care îți poate transforma instantaneu look-ul. Modul cum arăți te poate face să te simți mai încrezătoare. Din păcate, același lucru se poate întâmpla și invers. Dacă părul tău nu stă bine sau nu mai poți să te regăsești cu ceea ce vezi în oglindă, poate că este timpul pentru o schimbare de look. Schimbă-ți culoarea sau încearcă o tunsoare nouă!

  1. Mănânci nesănătos

Chiar dacă ciocolata și zahărul, în general, îți pot da o stare bine, acest lucru are efect doar pe termen scurt. Dacă dieta ta constă în junk food și nu mănânci deloc legume și fructe, ar putea fi un motiv pentru faptul că nu te simți atât de bine. Alege alimente care te hrănesc cu adevărat, cum ar fi legumele, proteinele vegetale, făina integrală sau grăsimile sănătoase din ulei de măsline sau avocado!

  1. Relația ta a intrat în monotonie

Interacțiunea cu partenerul tău se rezumă la urmăritul serialelor și 20 de minute de discuții înainte de culcare? Te îmbraci în fiecare zi doar în trening și pijamale? Gândește-te la activitățile pe care le făceați la începutul relației și rezervați-vă mai mult timp împreună. Un alt lucru pe care îl poți face ca să-ți schimbi tonusul, este să încerci un outfit pe care în mod normal nu l-ai purta. Surprinde-ți partenerul și înlocuiește pijamalele cu o rochie sexy. Cu siguranță îți vei recăpăta încrederea în tine și vei avea o noapte de neuitat alături de partenerul tău. 

Prin urmare, sunt multe lucruri care te împiedică să te simți sexy, însă odată ce le-ai conștientizat, vei știi în ce aspect al vieții tale trebuie să acționezi imediat ca să te bucuri de cea mai bună versiune a ta.

Sursa foto: Pexels.com


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

3 modele de cizme de damă: idei de ținute și sfaturi de purtare

Distribuie Sezonul rece oferă noi posibilități de explorare a vestimentației, pentru a construi cu stil …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.