Ilva Fest, programat la finalul lunii iulie Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 400 Vizualizări

Ilva Fest, programat la finalul lunii iulie

Organizatorii Ilva Fest, festival care și-a câștigat în ultimii ani un binemeritat respect, au început să pună la punct detaliile pentru ediția din acest an. Astfel, au fost stabilite atît perioada de desfășurare cât  și prețul abonamentelor pentru cele trei zile de festival.

„Am stat pe gânduri, am analizat și iată, vă propunem ca anul acesta să ne vedem la festival în perioada 29-31 iulie. Nu putem fi absolut siguri ca totul va fi ok din punct de vedere al libertății de organizare dar noi sperăm că în câteva luni problemele se vor rezolva cumva. Biletele se vor vinde online pe iabilet.ro și vor fi doar sub forma de abonament pentru cele 3 zile. Preț abonament (informativ) 120 lei. Pentru cei ce plătesc după data de 15 iunie prețul va fi probabil puțin mai mare.

Alte detalii organizatorice vom anunța pe masură vor fi stabilite.

Cât despre artiștii ce vor veni anul acesta, vor fi invitați cei ce anul trecut au participat pro-bono la actiunea noastră umanitară (dotarea școlii din sat cu materiale didactice, cărți etc) dar și alții, sperăm noi și din alte țări”, a fost mesajul postat pe Facebook de către echipa de organizare Ilva Fest.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE