Home / Cultură / Ziua Culturii Naționale, la Reghin

Ziua Culturii Naționale, la Reghin

Cu ocazia Zilei  Culturii Naționale, reeprezentanții municipalității alături de reprezentanții  instituțiilor de cultură din Reghin  au depus o jerbă de flori la bustul poetului Mihai Eminescu din parcul central al municipiului Reghin.

Au fost prezenți primarul Mark Endre, viceprimarul Dragoș Pui, alături de Roxana Man, managerul Muzeului Etnografic „Anton Badea”, prof, Ioan Conțiu, directorul Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară”, și managerul Bibliotecii Municipale „Petru Maior”, Florin Bengean.

Sărbătoarea națională a culturii române a continuat seara cu un spectacol cultural-artistic dedicat Zilei Culturii Naționale , eveniment transmis de postul de televiziune Ardeal TV. Au adus un omagiu Poetului Național  prin muzică și poezie,  prof. Ioan Conțiu, prof. Marian Someșan, Enea German și Simina Teodorescu.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Viața culturală mureșeană, dezmorțire după un an de „lockdown”

După ce Pandemia de COVID-19 a închis toate scenele, teatrele și cultura, în genere, miercuri, …