Home / Invatamant / Reghin: Pas înainte pentru realizarea creșei ”Spiridușii veseli”!

Reghin: Pas înainte pentru realizarea creșei ”Spiridușii veseli”!

Primăria municipiului Reghin a atribuit, la începutul lunii ianuarie 2021, un contract în valoare de 2.618.092 de lei, fără TVA, firmei Agamat Home SRL din Ideciu de Jos, pentru furnizare de servicii de proiectare (inclusiv asistență tehnică din partea proiectantului) și de execuție a lucrărilor pentru obiectivul ”Creșa ”Spiridușii veseli” – schimbare destinație din școală în creșă, modernizare, extindere și dotare”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit aceleiași surse, dimensionarea imobilului ”s-a făcut pentru o creșă având capacitatea de 40 de copii”, iar ”clădirea propusă este amplasată pe strada Iernuțeni nr. 99, aflându-se la distanță scurtă între zonele în care locuiesc familiile care își vor trimite copiii la creșă, calitatea bună a drumurilor, permite accesul rapid cu mașina”.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pachete sociale distribuite la Luduș

Proiectul „Acordarea de pachete cu produse de igienă în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorarizate …