Home / Stiri nationale / Ai nevoie de un împrumut rapid, flexibil și direct la domiciliu? Apelează la Provident Financial România!
imprumut rapid

Ai nevoie de un împrumut rapid, flexibil și direct la domiciliu? Apelează la Provident Financial România!

Distribuie

Un împrumut rapid la momentul potrivit poate transforma orice idee într-o poveste de succes, schimbând vieți. Indiferent ca plănuiești renovarea locuinței, să investești mai mult în educația copilului sau oricare altă acțiune menită să îmbunătățească stilul tău de viață și al celor dragi, orice persoană ar trebui sa aibă acces real la obținerea unui împrumut rapid.

Acest lucru este, din fericire, foarte posibil cu ajutorul Provident Financial România. Adresându-se cu precădere românilor cu venituri mici și medii, această IFN reușește performanța de a nu exclude aproape nicio categorie socială de clienți din oferta sa.

Bineînțeles, minorii sunt singurele persoane care nu pot aplica de la sine pentru un imprumut rapid Provident. În schimb, vestea bună constă în faptul că atât adulții, cât și seniorii, în baza unei adeverințe de salariu sau a talonului de pensie, își pot duce la bun sfârșit planurile sau își pot sprijini financiar familia prin intermediul Provident.

Împrumut rapid și simplu de obținut… cu doar două acte

Dovada venitului fix lunar și actul de identitate sunt singurele documente de care ai nevoie. Acest lucru înseamnă nu doar formalități mai simple, ci și mai multă ușurință și rapiditate în obținerea creditului de nevoi personale.

Cele două acte trebuie să dovedească faptul că ești o persoană majoră, cu cetățenie română și adresă de domiciliu ori reședință pe teritoriul țării, precum și că venitul tău fix lunar este de minimum 300 de lei sau 1.300 de lei, în funcție de tipul creditului.

Alternativ adeverinței de salariu sau talonului de pensie, poți prezenta un raport obținut în urma interogării în baza de date a ANAF – interogare pe care o va face de îndată Provident, la cererea ta.

Împrumut flexibil… cu rate fixe săptămânale sau lunare

Țînând cont de nevoile tale, dar și de venituri, Provident îți pune la dispoziție împrumutul Standard sau împrumutul STAR. Astfel, pentru a-ți fi cât mai simplu și a evita orice dezechilibru financiar, poți alege să achiți săptămânal ori lunar ratele aferente împrumutului.

În cazul unui credit Standard, ai rate cu dobândă fixă săptămânale (pentru sume cuprinse între 500 și 20.000 de lei), iar pentru împrumutul STAR trebuie să achiți ratele o dată pe lună (pentru sume cuprinse între 6.000 și 15.000 de lei).

Împrumut rapid la domiciliu… în maximum 48 de ore

Pentru a câștiga timp prețios pentru ideile tale, sau în cazul în care nu te poți deplasa de acasă ori nu ești familiarizat cu tehnologia, alternativ la transferul bancar există serviciul opțional și auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu.

Astfel, un reprezentant Provident se va deplasa la adresa indicată de tine pentru a-ți oferi ajutor privind întocmirea formalităților, cât și pentru a-ți înmâna personal banii. Ulterior, acesta te va vizita săptămânal sau lunar pentru colectarea ratelor. Toate vizitele se vor efectua cu respectarea regulilor de limitare a răspândirii noului coronavirus!

Așadar, dacă ești în căutarea unui mic spijin financiar, dar deosebit de important pentru tine și planurile tale, intră pe site-ul Provident.ro și completează formularul online și vei fi contactat telefonic în cel mai scurt timp de către un reprezentant al companiei pentru a stabili toate detaliile. Vei aplica pentru un împrumut rapid fără garanți sau garanții, bazat pe transparență în contract și seriozitate.

Totodată, poți suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 sau 021 275 75 75, pentru a intra în legătură cu un reprezentant care să-ți ofere tot suportul necesar în vederea aprobării solicitării tale.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Medicii avertizează: “Domnilor guvernanți, exodul medicilor va reîncepe!”

Distribuie În urma protestelor inițiate în data de 16 ianuarie de asociațiile reprezentative naționale ale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.