Șase intervenții ale ISU Mureș în doar 24 de ore! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 242 Vizualizări

Șase intervenții ale ISU Mureș în doar 24 de ore!

Reprezentanii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ,,Horea” al județului Mureș au informat miercuri, 20 ianuarie, că în ultimele 24 de ore, pompierii mureșeni au intervenit la două accidente și patru incendii.

Prima misiune a fost pentru asigurarea măsurilor PSI în cazul unui accident din municipiul Târgu Mureș, unde au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. Această misiune a fost urmată de un accident dintre o autoutilitară și un autoturism, care a avut loc la ieșirea din localitatea Luduș spre Turda, pompierii de la punctul de lucru Luduș intervenind pentru deblocarea unei persoane, care a rămas blocată în urma coliziunii.

Primul incendiu la care au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Sighișoara a avut loc la acoperișul unei case de locuit din localitatea Albești, acesta fiind urmat de un incendiu la o casă de locuit din localitatea Cris, comuna Daneș. Un alt incendiu a avut loc la o casă de locuit din localitatea Idiciu, comuna Bahnea, unde au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

Ultima misiune a fost reprezentată de un incendiu la un adăpost de animale din localitatea Sovata, misiunea fiind executată de pompierii militari de la punctul de lucru Sovata și SVSU Sovata, aceștia fiind nevoiți să se deplaseze pe jos 1,5 kilometri pentru a stinge incendiul.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE