Home / Stiri regionale / A început construirea celei mai moderne școli speciale din țară

A început construirea celei mai moderne școli speciale din țară

Distribuie

Potrivit paginii web www.agerpres.ro, în Cluj Napoca a început construirea celei mai moderne școli speciale din țară, printr-o investiție de 14,16 milioane de lei, din fonduri europene.

,,A început construirea celui mai modern sediu al unei şcoli speciale din ţară. Lucrările la obiectivul ‘Construirea Sediului Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă’, instituţie de învăţământ special aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, au debutat şi se află în plină derulare. Cu o valoare de 14.160.963 de lei fără TVA, proiectul european, câştigat de forul administrativ judeţean, vizează construirea celei mai moderne şcoli speciale din ţară, care va dispune de dotări unice la nivel naţional”, informează sursa menționată.

Lucrările au un termen de execuție de maxim 24 de luni.

De asemenea, conform sursei citate ,,lucrările ce urmează să fie efectuate la nivelul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Cluj-Napoca, situat pe strada Aviator Bădescu, nr. 3-5, constau, în esenţă, în demolarea corpurilor de clădire existente şi realizarea pe acest amplasament a unui corp nou, cu un regim de înălţime P+3E, modernizarea unuia dintre corpurile actuale şi organizarea spaţiului exterior, prin amenajarea unui loc de joacă şi pentru activităţi în aer liber, spaţiul verde fiind, de asemenea, reamenajat, inclusiv prin replantarea de noi arbori. Pentru a răspunde cerinţelor educaţionale actuale, noul sediu al şcolii speciale clujene va beneficia, în premieră naţională, de o grădină senzorială amplasată pe acoperiş, precum şi de un spaţiu special destinat hidroterapiei”.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Tânără de 20 de ani răpită din fața casei

Distribuie Poliţiştii o caută pe o fată de 20 de ani care ar fi fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.