VIDEO – INTERVIU. Tanaszi Sarolta, medicul dedicat sănătății sighișorenilor Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1940 Vizualizări

VIDEO – INTERVIU. Tanaszi Sarolta, medicul dedicat sănătății sighișorenilor

Tanaszi Sarolta, medic specialist de sănătate publică și management, manager al Spitalului Municipal din Sighișoara, ne-a expus într-un interviu acordat în exclusivitate cotidianului ZI de ZI, principalele obiectivele și planurile propuse, în ceea ce privește buna funcționare a lucrurilor din Spitalul municipal Sighișoara.

,,De când am preluat mandatul și înainte, șase luni, când am fost manager interimar, obiectivele au fost foarte clare și spitalul am dorit să îl facem cunoscut și cât mai benefic, în favoarea pacienților noștri și a personalului nostru angajat”, a precizat dr. Tanaszi Sarolta.

Inevitabil, discuția s-a îndreptat spre situația epidemiologică actuală, care și-a pus amprenta atât asupra pacienților internați, personalului angajat din Spitalul Municipal Sighișoara, cât și asupra managerului, dr. Tanaszi Sarolta.

,,Din păcate, am avut și foarte mult personal contaminat și infectat, dar un singur deces a survenit la o doamnă registrator. Din păcate, se întâmplă și doream să evităm acest aspect, dar n-am reușit. Și eu am fost pacientă, la rândul meu, și așa am putut să beneficiez și să văd ce se întâmplă într-o secție de COVID, mai ales la noi. Cinci zile am stat internată. A fost o experiență interesantă, dar mă bucur că m-am internat din timp”, a menționat dr. Tanaszi Sarolta.

Managerul spitalului nu a încheiat discuția înainte de a transmite un sfat important, în calitate de medic specialist.

,,În altă ordine de idei, le transmit (cetățenilor – n.r.) să fie precauți și să respecte toate măsurile cele impuse. Purtarea măștii este foarte importantă și să aibă răbdare pentru a trece cu bine și a scăpa de această pandemie. Distanțarea socială să fie foarte bine păstrată”, a fost mesajul transmis de către dr. Tanaszi Sarolta.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE