VIDEO: Adăpost de noapte pentru târgumureșenii fără locuință Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 544 Vizualizări

VIDEO: Adăpost de noapte pentru târgumureșenii fără locuință

Andreia Moraru, director executiv interimar al Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș, a oferit informații cu privire la Centrul Social, respectiv Adăpostul de Noapte, situat pe strada Rozmarinului nr. 36.

Unul dintre obiectivele acestui centru, este prevenirea și depășirea unor situații de dificultate, vulnerabilitate sau dependență, în scopul prevenirii marginalizării sociale și reintegrarea socială a persoanelor adulte fără adăpost, aflate într-o situație de criză, situație determinată de lipsa unui adăpost și de imposibilitatea de a-și asigura unul.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, prin intermediul Adăpostului de Noapte, și-au propus să îmbunătățească condițiile de viață, starea de sănătate a persoanelor fără adăpost, preocupându-se de reintegrarea în societate și integrarea profesională a acestora.

,,Adăpostul de Noapte a fost, în mai multe rânduri a beneficiat de fonduri pentru infrastructura, îmbunătățirea infrastructurii de servicii sociale, astfel încât s-au făcut renovări în acest serviciu, renovări la clădire. Mai sunt încă lucruri de făcut, desigur. În fiecare an, etapizat, se continuă a se îmbunătății serviciile, astfel încât să fie un serviciu cât mai bun și cât mai adaptat nevoilor beneficiarilor noștri”, a precizat Andreia Moraru.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE