Home / Slider / VIDEO: Adăpost de noapte pentru târgumureșenii fără locuință

VIDEO: Adăpost de noapte pentru târgumureșenii fără locuință

Andreia Moraru, director executiv interimar al Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș, a oferit informații cu privire la Centrul Social, respectiv Adăpostul de Noapte, situat pe strada Rozmarinului nr. 36.

Unul dintre obiectivele acestui centru, este prevenirea și depășirea unor situații de dificultate, vulnerabilitate sau dependență, în scopul prevenirii marginalizării sociale și reintegrarea socială a persoanelor adulte fără adăpost, aflate într-o situație de criză, situație determinată de lipsa unui adăpost și de imposibilitatea de a-și asigura unul.

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, prin intermediul Adăpostului de Noapte, și-au propus să îmbunătățească condițiile de viață, starea de sănătate a persoanelor fără adăpost, preocupându-se de reintegrarea în societate și integrarea profesională a acestora.

,,Adăpostul de Noapte a fost, în mai multe rânduri a beneficiat de fonduri pentru infrastructura, îmbunătățirea infrastructurii de servicii sociale, astfel încât s-au făcut renovări în acest serviciu, renovări la clădire. Mai sunt încă lucruri de făcut, desigur. În fiecare an, etapizat, se continuă a se îmbunătății serviciile, astfel încât să fie un serviciu cât mai bun și cât mai adaptat nevoilor beneficiarilor noștri”, a precizat Andreia Moraru.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: Scutiri la plata taxei de salubrizare!

Reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Mureș au anunțat printr-o postare făcută pe pagina oficială de Facebook …