Proiecte de educație financiară pentru elevii din Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

Proiecte de educație financiară pentru elevii din Mureș

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Mureș informează, pe pagina web a instituției, www.edums.ro, că Banca Comercială Română a demarat două proiecte de educație financiară, ambele adresate elevilor.

”Scoala de bani pe roți – Camionul Flip”

Astfel, proiectul ”Scoala de bani pe roți – Camionul Flip” se adresează elevilor cu vârsta între 7 și 14 ani, ”este bazat pe învățarea experiențială și jocuri pentru a-i ajuta pe cei mici să învețe într-un timp foarte scurt noțiuni de educație financiară” iar atelierele au loc online, în perioada 19 ianuarie – 17 decembrie 2021, de marți până vineri.

Pentru a-și înscrie clasele la atelierele online, cadrele didactice pot suna la numărul de telefon 0725-772.255, persoană de contact Loredana Dinu, manager de proiect, sau pot accesa site-ul www.scoaladebani.ro/pe-roti/inscriere.

”Școala de bani”

Cel de-al doilea proiect se numește ”Școala de bani” și are ca scop ”introducerea unor noțiuni de educație financiară în predarea curriculumului pentru unele dintre materiile studiate de elevii din clasele V-XII” cum ar fi limba română, matematică, geografie, istorie, cultură civică și economie.

În cadrul acestui proiect, un grup format din 21 de profesori a lucrat la un set de fișe cu noțiuni de educație financiară adaptate curriculumului deja existent la fiecare materie în parte, iar materialele respective pot fi descărcate accesând pagina web www.scoaladebani.ro/fise-educationale.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE