Vaccinări anti COVID-19 la Rezidența Valea Izvoarelor Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 382 Vizualizări

Vaccinări anti COVID-19 la Rezidența Valea Izvoarelor

Reprezentanții Asociației Valea Izvoarelor au transmis prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că cei 90 de rezidenți cu vârste cuprinse între 65 și 97 de ani de la Rezidența Valea Izvoarelor din Sânpaul, s-au vaccinat împotriva COVID-19.

De asemenea, și angajații rezidenței s-au vaccinat, aceștia fiind încadrați în prima etapă de vaccinare.

„Ne bucurăm că mare parte dintre angajații noștri au urmat sfatul specialiștilor de a se imuniza împotriva virusului SARS-CoV-2. Este cea mai sigură și mai rapidă cale de a ieși din pandemia de coronavirus și de a reveni la stilul de viață anterior. Persoanele vaccinate nu au manifestat reacții adverse, se simt bine și așteaptă administrearea următoarei dozei, la sfârșitul acestei luni”, a declarat Oana Blaga, președintele Asociației Valea Izvoarelor.

Odată cu începerea celei de a doua etape de vaccinare, miercuri, 20 ianuarie, o echipă mobilă s-a deplasat la rezidența Valea Izvoarelor pentru a realiza vaccinarea seniorilor. Înainte de administrarea vaccinului, seniorii care s-au înscris pentru vaccin au fost consultați în prealabil de către medicul rezidenței, care s-a asigurat că starea de sănătate a fiecăruia permite administrarea vaccinului împotriva COVID-19.

„Înainte de a mă pensiona am lucrat ca asistentă medicală o viață întreagă. Înțeleg foarte  bine importanța și avantajele acestui vaccin, deci sunt mai mult decât încântată că ne-a  venit și nouă rândul să ne imunizăm. Aștept cu nerăbdare să îmi pot petrece timpul cu  familia, ca înainte, fără atât de multe griji”, a declarat doamna Elena, în vârstă de 73 de ani, rezidentă la Valea Izvoarelor.

Totodată, niciunul dintre seniorii vaccinați în ziua de miercuri, 20 ianuarie, nu a prezentat reacții adverse.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE