Home / Administratie / Reghin, tarife noi la transportul în comun

Reghin, tarife noi la transportul în comun

Consilierii locali reghineni întruniți  în cursul săptămânii trecute  în cadrul unei ședințe  extraordinare a Consiliului Local Reghin au aprobat studiul de oportunitate și  modalitățile  de gestiune a serviciului de transport public local de călători prin curse regulate, cu autobuze, pe raza administrativ teritorială a municipiului Reghin.

Proiectul prevede delegarea gestiunii transportului de călători pe raza municipiului Reghin către SC RAGCL SA Reghin pe o perioadă de șase ani.

De asemenea, au fost aprobate noile tarife la transportul în comun la nivelul municipiului Reghin, valabile  începînd cu data de 23 ianuarie 2021. Astfel, tarifele la transportul în comun pe raza municipiului Reghin sunt de 2 lei/bilet  pentru o călătorie. Prețul unui abonament întreg pe toate liniile este de 30 de lei pe lună, respectiv 15 lei pentru elevi și pensionari.  Amenda pentru călătoria fără bilet a fost aprobată la o valoare de 50 de lei.

(A. Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sighișoara: Pas înainte pentru modernizarea iluminatului public

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sârbu, a anunțat marți, 14 septembrie, pe pagina sa de Facebook, …