MuresMobil, o nouă inițiativă a Fundației Comunitare Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 225 Vizualizări

MuresMobil, o nouă inițiativă a Fundației Comunitare

MuresMobil, cea mai nouă inițiativă a Fundației Comunitare din Târgu Mureș, promovează mobilitatea urbană durabilă, aducând o schimbare pozitivă cu ajutorul cooperării comunitare.

Conform informațiilor furnizate de către reprezentanții Fundației Comunitare Târgu Mureș,,,platforma online MuresMobil.ro are scop dublu: pe de o parte, reunește inițiativele existente de reducere, calmare a traficului și, pe de altă parte, oferă activiștilor posibilitatea de a se implica în conturarea proiectelor de dezvoltare urbană privind infrastructura de ciclism și zonele pietonale din Târgu Mureș”.

Avantajul site-ului www.muresmobil.ro este că oferă o platformă pentru comunitatea de bicicliști, prin care pot afla despre inițiative și pot să se implice în aceste proiecte. Doritorii pot face acest lucru ca și voluntari, membri sau sponsori.

,,Inițiativa MuresMobil are ca scop organizarea altor campanii de sensibilizare, programe educaționale de ciclism, micro-proiecte de mobilitate urbană durabilă, dezbateri cu profesioniști și negocieri concrete cu primăria pentru a construi, dezvolta cât mai curând infrastructura pentru bicicliști și pietoni în Târgu Mureș”, au transmis reprezentanții Fundației Comunitare Târgu Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE