Home / Administratie / Percheziții la persoane bănuite de ilegalități silvice

Percheziții la persoane bănuite de ilegalități silvice

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș  a informat miercuri, 27 ianuarie, faptul că la data curentă, polițiștii au efectuat 30 de percheziții domiciliare, în 5 județe, la persoane bănuite de ilegalități în domeniul silvic.

Dintre acestea, 20 de percheziții sunt efectuate în Mureș, 6 în județul Tulcea, 2 în județul Constanța, una în Suceava și una în Bihor.

,,Persoanele vizate sunt bănuite de ilegalități în domeniul silvic, de la tăierea ilegală, fără drept și sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea  și valorificare. Concomitent cu această activitate, se efectuează controale de specialitate la 10 depozite de material lemnos, aparținând persoanelor bănuite de comiterea faptelor”, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Acțiunile au loc în județele Mureș, Tulcea, Constanța și Bihor,  cu sprijinul  specialiștilor  silvici din cadrul gărzilor forestiere Brașov, Focșani, Suceava, Oradea și București.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Apă cu presiune scăzută în zona Azomureș, Ungheni și Cristești

Reprezentanții SC Compania Aquaserv SA anunţă consumatorii că pentru executarea unor lucrări de întreţinere a …