Florin Buicu: ”PSD propune un buget de stat pentru 2021 care determină și susține creșterea, nu înghețarea economică!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 220 Vizualizări

Florin Buicu: ”PSD propune un buget de stat pentru 2021 care determină și susține creșterea, nu înghețarea economică!”

Proiecția bugetară realizată de PSD este o premieră posdecembristă, menită să evidențieze că noul PSD nu doar că are soluții, ci și că trece peste disputele politice sterile, printr-o atitudine constructivă, responsabilă, procetățean.

PSD susține cu tărie că se poate! Se pot asigura și resurse pentru sănătate, pentru educație, pentru investiții dar și pentru creșterea impusă de lege a veniturilor, simultan cu redresarea echilibrelor macroecronomice.

Nu e magie, e pricepere! Și e posibil pentru că PSD a proiectat un buget pentru oameni, nu pentru interese și clientelă politică.

Spre deosebire de Coaliția Dreptei, PSD propune un buget de dezvoltare, nu de înghețare, un buget care scoate România din cercul vicios al austerității.

Marele secret al bugetului de stat făcut de PSD este că injectează combustibilul necesar pentru ca motoarele economiei să producă venituri. Nu ai cum să produci venituri suficiente și cu atât mai puțin suplimentare, pentru pensii și salarii, când tu, guvern Cîțu, pui toată economia la congelator și împovărezi generațiile viitoare prin împrumuturi galopante, fără măsură.

Prioritățile, în viziunea PSD, pentru bugetul de 374 de miliarde lei al anului 2022 sunt stoparea crizei sanitare, relansarea economiei, creșterea nivelului de trai.

PSD n-a fost și nu fi niciodată groparul României, așa cum reușesc, din nefericire, să fie guvernele de dreapta. În speranța că au măcar instinct de supraviețuire, PSD invită partidele Coaliției Dreptei să-i plagieze proiectul de buget de stat. Cu sau fără mulțumirile de rigoare. Măcar să ne fie un pic mai bine, nouă, tuturor!

Conf. Univ. Dr. Corneliu Florin Buicu

Deputat PSD Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE