Home / Altele / Anunț licitație

Anunț licitație

Distribuie

B & B INSOLVENCY SOLUTIONS IPURL, cu sediul în mun. Miercurea-Ciuc, str. Márton Áron, nr. 18, jud. Harghita, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei S.C. ROLLO TOUR S.R.L. – în faliment, organizează licitație publică pentru vânzarea cotei indivize de 681/5531 a terenului intravilan situat administrativ în mun. Târgu Mureș str. Budiului nr. 68, jud. Mureș evidențiat în CF 120725/Tg. Mureș. Prețul de strigare a bunului este de : 336.324 lei plus TVA. Pot participa la licitație persoanele fizice şi/sau juridice care fac dovada depunerii garanției de participare de 10% din prețul de strigare cu 24 ore anterior începerii licitației. Licitația va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, începând cu data de 05.02.2021, ora 1100, cu repetabilitate săptămânală, în fiecare zi de vineri, la aceeași oră, până la valorificarea bunului. Informați suplimentare la nr. de telefon: 0366-100551 mobil: 0748-836713.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Spune DA! Proiect pentru sterilizări gratuite în Târgu Mureș!

Distribuie Mureșenii sunt încurajați să-și exprime votul în sprijinul proiectului de sterilizare gratuită pentru câinii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.