Home / Politic / Un deputat mureșean susține eliminarea subvențiilor pentru partidele politice!

Un deputat mureșean susține eliminarea subvențiilor pentru partidele politice!

”Nivelul de finanțare al partidelor politice este nesimțit” susține Dan Tănasă, deputat AUR de Mureș, care este de acord cu eliminarea totală a subvențiilor de stat către formațiunile politice.

”AUR atrage atenția asupra nivelului nesimțit al finanțării partidelor politice. Considerăm că este absolut inacceptabil ca partide politice să fie finanțate din bugetul public. Ne-am dori eliminarea completă a acestor subvenții. Înțelegem că nici vechiul sistem nu era cel mai fezabil pentru că se spălau bani și în campania electroală pe vechiul sistem, în noul sistem considerăm însă că nivelul de finanțare al partidelor politice este nesimțit. Este inacceptabil. Nu poți să dai sute de milioane, gândiți-vă partidele mari, în funcție de dimensiune, încasează, și nu vă zic eu nimic nou, sute de milioane de lei”, a declarat deputatul Dan Tănasă vineri, 29 ianuarie, cu prilejul unei conferințe de presă organizată la sediul AUR Mureș din Târgu Mureș.

Tototdată, deputatul Dan Tănasă a precizat că susține viziunea conducerii centrale a partidului, care a promis că finanțarea pe care o va primi AUR în calitate de partid parlamentar de la bugetul de stat va fi utilizată ”pentru construirea unui spital”.

”Evident, vom face presiuni, vom atrage atenția în continuare că nivelul de finanțare al partidelor poltice este absolut inacceptabil”, a punctat deputatul AUR de Mureș.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Investiție în acvacultură la Tăureni

Reprezentanții SC Piscicola Tăureni, firma titulată a proiectului ”Investiții productive în acvacultură, în amenajarea piscicolă …