Home / Politic / Chiar se va muta în Sibiu? Clarificarea făcută de Marius Pașcan

Chiar se va muta în Sibiu? Clarificarea făcută de Marius Pașcan

Președintele interimar al Partidului Mișcarea Populară (PMP), fostul parlamentar mureșean Marius Pașcan, a făcut clarificări vineri, 29 ianuarie, cu privire la postarea făcută în urmă cu câteva zile pe pagina proprie de Facebook, în care anunța că se mută în Sibiu.

”A stârnit panică pe de o parte, bucurie pe de alta, faptul că am anunțat această posibilă plecare”, a afirmat Marius Pașcan în cadrul emisiunii ”Agenda de Mureș” realizată pe Facebook de jurnalistul Adrian Giurgea.

”Cred că mesajul meu a fost clar. S-a dorit să fie unul șocant pentru faptul că lucrurile nu merg bine în Târgu Mureș, nu le văd să se așeze în vreun făgaș, de asemenea nu văd o dezbatere serioasă și un interes pentru a reașeza și municipiul și județul pe o traiectorie a dezvoltării, să se discute  de proiecte, văd doar tot felul de dispute, de dihonii din astea de doi bani, perpetuarea unor metehne, a unor proceduri interne legate de administrație, de niște găști care își împart teritoriu sau își remarchează interesele lor pecuniare și în acest sens m-am simțit dezamăgit. Iar în acel material am explicat: iată spre exemplu că la Sibiu ce proiecte mari discută o comună cu un municipiu cu care se asociază, care găsesc calea de a colabora pe o Zonă Metropolitană pe proiecte concrete, foarte mari, și unde au solidarizare – sigur că acolo au și un lobby politic extrem de puternic”, a precizat liderul interimar al PMP.

”Nu voi pleca definitiv niciodată din Târgu Mureș, deși în politică e bine să nu spui niciodată niciodată, dar nu vreau să plec din acest oraș al străbunilor mei, aici m-am născut, în acest județ, țin la acest județ și eu nu fac niciodată pasul înapoi”, a concluzionat Marius Pașcan.

Alex TOTH

1 comentariu

  1. Drum bun.Vai de Sibieni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán, soluții pentru evitarea crizei gunoaielor pe viitor. Sylevy acuză

Într-o postare făcută pe pagina personală de Facebook miercuri, 24 februarie, primarul municipiului Târgu Mureș, …