Traficant de droguri arestat de Poliția Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 15481 Vizualizări

Traficant de droguri arestat de Poliția Mureș!

Un bărbat a fost arestat preventiv vineri, 29 ianuarie, într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc, după ce anchetatorii au găsit la domiciliul său aproape 100 de grame de amfetamină şi cannabis, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.
Potrivit sursei citate, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş- Serviciul Antidrog, împreună cu procurori DIICOT Târgu Mureş, au efectuat, joi, o percheziţie domiciliară, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru trafic de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc.
”Cel în cauză este bănuit că, în perioada 2019-2021, ar fi comercializat mai multor persoane cannabis şi amfetamină. În urma acţiunii, au fost ridicate aproximativ 40 de grame de amfetamină, 60 de grame de cannabis, 6.150 de lei, susceptibili a proveni din vânzarea de droguri, 2 telefoane mobile şi 2 laptopuri. În urma administrării probatoriului, la data de 28 ianuarie a.c., faţă de cel bănuit, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Astăzi (vineri, n.r.), instanţa de judecată a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, menţionează IPJ.
Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc fără drept şi de trafic de droguri de risc fără drept.
La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş. 

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE