VIDEO: Proiectele Fundației Comunitare din Târgu Mureș sprijinite de Uniqa Asigurări Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

VIDEO: Proiectele Fundației Comunitare din Târgu Mureș sprijinite de Uniqa Asigurări

În cadrul unei conferințe de presă organizată marți, 26 ianuarie, de către reprezentanții Fundației Comunitare din Târgu Mureș, a fost prezentă Nicoleta Kolumban, director la Uniqa Asigurări Târgu Mureș, care alături de ceilalți reprezentanți ai companiei sprijină proiectele Fundației Comunitare, printre care și platforma online MuresMobil, cea mai nouă initiativă a fundației, dedicată comunității de bicicliști.

,,Am fost foarte fericiți să putem să ne alăturăm unei astfel de fundații, unor astfel de oameni care fac lucruri foarte frumoase pentru comunitate. De peste trei ani de zile colaborăm”, a precizat Nicoleta Kolumban

,,O să fiu printre primii membri ai acestui proiect frumos, MuresMobil și pentru acest proiect, ceea ce noi vrem să oferim este o asigurare de bicicliști. (…) Este vorba de o asigurare care oferă protecție financiară în caz de accidente și răspundere civilă”, a mai precizat Nicoleta Kolumban.

Pe lângă serviciile oferite, reprezentanții companiei urmăresc un stil de viață sănătos, care implică foarte multă mișcare.

,,Încercăm să construim și un mod de viață și un mod de gândire. Sprijinim foarte mult viața sănătoasă care implică, printre altele, foarte multă mișcare. Și e foarte bine să facem acest lucru de la vârste cât mai foarte fragede”, a menționat Nicoleta Kolumban.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE