Home / Administratie / Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în Târnăveni

Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în Târnăveni

Reprezentanții Primăriei municipiului Târnăveni au informat cetățenii că în perioada 22 – 27 februarie, se derulează campania de colectare a deșeurilor voluminoase de pe raza municipiului Târnăveni, iar prin deșeuri voluminoase se înțelege mobilier, saltele, uși, obiecte sanitare și obiecte de mari dimensiuni.

În zona caselor, unde se colectează pubele din poartă în poartă, cetățenii sunt rugați să scoată deșeurile voluminoase în fața porții, la bordură, în aceeași zi în care se colectează deșeurile menajere, iar în zona blocurilor, unde colectarea se face pe platforme publice, cetățenii sunt rugați să scoată deșeurile voluminoase lângă platforma de colectare.

De menționat, este că se interzice amestecarea deșeurilor voluminoase cu deșeurile periculoase, precum azbest, absorbanți, materiale filtrante, vopsele, baterii și acumulatori, grăsimi sau alte tipuri de deșeuri nepericuloase, precum deșeuri menajere sau reciclabile.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO. Intenție: Salubrizarea străzilor din Târgu Mureș preluată de Primărie

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat joi, 4 martie, în cadrul unei conferințe …