Home / Invatamant / Câți angajați din sistemul de învățământ doresc să se vaccineze

Câți angajați din sistemul de învățământ doresc să se vaccineze

Reprezentanții Ministerului Educației au comunicat luni, 1 februarie, prin intermediul unui comunicat de presă, rezultatele cu privire la disponibilitatea de vaccinare a personalului din învățământ.

Până în prezent, 50,3% dintre angajații din învățămîntul preuniversitar și-au declarat disponibilitatea de vaccinare, raportat la totalul de 292.872 de angajați în sistemul de învățământ preuniversitar.

În ceea ce privește sistemul de învățământ universitar, 77% dintre angajați și-au exprimat disponibilitatea de vaccinare, din totalul de 60.389 de angajați în învățământul superior.

Numărul angajaților din sistemul de învățămînt care și-au declarat disponibilitatea de vaccinare  este de 193.573 de persoane, dintre care 147.314 de persoane din învățămîntul preuniversitar și 46.259 din învățământul universitar.

Numărul angajaților deja vaccinați cel puțin cu prima doză este de 27.033, dintre care 17.357 din învățământul preuniversitar și 9.676 din învățământul universitar.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Centre de vaccinare rapidă pentru personalul din învățământul mureșean

Ministerul Educației a transmis Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 datele …