Home / Sport / Handbal cu potențial redus

Handbal cu potențial redus

Distribuie

Ediția 2020-21 a campionatelor de handbal se dispută, așa cum era de așteptat, sub semnul restricțiilor impuse de criza sanitară. După ce recent au încheiat turul fetele junioare 1, a venit rândul celor de la junioare 2 să demareze în noua ediție. Dacă la junioare 1 fetele de la CS Arena au încheiat turul cu victorii pe linie, nu același lucru se poate spune despre echipele mureșene angrenate la categoria mai mică. Repartizate în serii diferite, cele două formații mureșene au avut evoluții dezamăgitoare. Aflată în grupa E, CSȘ Sighișoara a avut în cele cinci partide disputate o singură repriză în care a contat. Au condus cu 15-13 la pauză în fața celor de la Făgăraș, dar au cedat până la final cu 28-35. În celelalte patru întâlniri au fost de-a dreptul spulberate: 20-45 cu CSM Miercurea Ciuc, 16-59 cu Sepsi Sfântu Gheorghe,  34-54 cu Corona Brașov și 29-54 cu CSȘ Odorheiu Secuiesc.

Același parcurs l-au avut în seria H și fetele de la LPS Târgu Mureș, cu eșecuri puțin mai severe. Rezultatele târgumureșencelor, în ordinea disputării jocurilor: 25-40 cu LPS Slatina, 18-39 cu CSȘ Caracal, 18-29 cu Chimia Râmnicu Vâlcea, 29-45 cu LPS Târgu Jiu și 17-34 cu FEFS Craiova.

Turneele cu cele cinci etape din retur vor avea în perioada 10-14 martie.

Intră și băieții în „horă”

Tot cu mari decalaje se dispută și competițiile băieților. Dacă echipele din eșalonul secund, denumită Divizia A, au disputat deja turul de 7 etape, juniorii au pornit abia acum la drum.

Să trecem în revistă și situația echipelor masculine, în ordinea categoriilor. În Divizia A, redusă de la 4 la 3 serii, cele două echipe din Sighișoara au fost plasate de această dată în serii diferite. În seria A CNE ocupă locul 7, penultimul, cu o singură victorie, 37-31 cu CSM Ploiești și au o restanță cu CSU Târgoviște. Mult mai bine se prezintă CSM Sighișoara. După ce au ratat în ediția trecută promovarea în Liga Națională, mureșenii ocupă din nou locul secund în seria C, cu un singur eșec, 31-37 cu aceeași rivală Szejke Odorheiu Secuiesc, aflată la egalitate de puncte cu mureșenii. În acest eșalon returul începe în 19 februarie.

Întrecerile juniorilor 1 încep la sfârșitul acestei săptămâni, echipele mureșene fiind despărțite și aici. LPS Târgu Mureș se află în seria E, cu două echipe din Baia Mare și Potaissa Turda, în timp ce CSȘ Sighișoara va avea un parcurs mai lung în seria B, unde sunt 6 echipe. Celelalte sunt din Brașov, Făgăraș, Ghimbav, Sfântu Gheorghe și Odorheiu Secuiesc.

CSȘ Sighișoara este angrenată și cu echipa de juniori 2, care vor începe abia la sfârșitul lunii februarie, în grupa B, alături de echipe din Odorheiu Secuiesc, Ghimbav, Făgăraș și Brașov.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.