Home / Stiri nationale / Începe admiterea la Școala de Agenți de Poliție!

Începe admiterea la Școala de Agenți de Poliție!

Reprezentanții Școlii de Agenți de Poliție ,,Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca au informat că pentru concursul de admitere sesiunea februarie – aprilie 2021, se vor scoate la concurs un număr de 200 de locuri, dintre care 4 pentru rromi și 3 pentru alte minorități.

Cererile de înscriere trebuie depuse la inspectoratele de poliție județene, în funcție de domiciliu, în perioada 15 – 28 februarie, iar dosarul de recrutare trebuie completat până la data de 10 martie.

Prima probă eliminatorie, evaluarea psihologică, va fi realizată până în data de 8 martie, iar a doua probă, de evaluare a performanțelor fizice, se va susține în perioada 18 – 24 martie, în cele 7 centre zonale de selecție, indiferent de unitatea de învățământ aleasă de candidat. De menționat este că școlii clujene îi revin candidații din județele Alba, Bistrița – Năsăud, Cluj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj și Sibiu.

Proba de verificare a cunoștințelor va avea loc în data de 27 martie, la unitățile de selecție, iar ultima probă, examinarea medicală pentru candidații care au obținut la examul scris echivalentul notei 5, este programată în perioada 29  martie – 16 aprilie, la unitățile de învățământ, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe site-ul școlii în data de 17 aprilie.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Elevii cu COVID-19 nu vor avea absențe!

Potrivit publicației Ziua de Cluj, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, consideră că în forma finală a …