Negocieri finalizate. Mara Togănel rămâne prefect de Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3095 Vizualizări

Negocieri finalizate. Mara Togănel rămâne prefect de Mureș!

Liderii Coaliției de Guvernare, Ludovic Orban (PNL), Dan Barna și Dacian Cioloș (USR-PLUS) și Kelemen Hunor (UDMR) au finalizat negocierile pentru împărțirea posturilor de prefecți și subprefecți, informează www.stiripesurse.ro.

La nivelul județului Mureș funcția de prefect va reveni liberalilor, în timp ce USR-PLUS și UDMR vor avea câte un post de subprefect. Astfel, actualul prefect al județului Mureș, Mara Togănel, își continuă mandatul de prefect început la data de 9 ianuarie 2020.

Actualul prefect de Mureș beneficiază de susținerea Partidului Național Liberal, liderul PNL Mureș, senatorul Cristian Chirteș, declarând pentru www.mures.ro că rezultatul negocierilor de la București ”este o victorie a PNL în județul Mureș.”

”Felicit conducerile PNL, USR PLUS și UDMR, pentru că au înțeles importanța continuității. În ceea privește PNL Mureș, sunt bucuros că fosta noastră colegă de partid, Mara Togănel, își va continua mandatul la conducerea Instituției Prefectului. A dovedit, în primele 12 luni la conducerea instituției, profesionalism și implicare în gestionarea unor crize grave ale sistemului sanitar și în rezolvarea unor probleme administrative delicate”, a declarant, pentru www.mures.ro, președintele PNL Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE