Home / Cultură / VIDEO-INTERVIU: Noutăți despre reabilitarea Palatului Culturii

VIDEO-INTERVIU: Noutăți despre reabilitarea Palatului Culturii

Loránt Szántó, șef serviciu în cadrul administrației Palatului Culturii din Târgu Mureș, a vorbit marți, 2 februarie, în Sala de Oglinzi a Palatului, despre măsuri, lucrări, finisări, tema abordată fiind una esențială, respectiv reabilitarea Palatului Culturii.

Palatul Culturii din Târgu Mureș a găzduit, pe parcursul anilor, nenumărate evenimente, plecând de la simple întâlniri și ajungând la considerabile festivități. De asemenea, foarte multe spectacole au avut loc în cadrul acestui spațiu cultural și artistic, care continuă să se desfășoare, în pofida situației epidemiologice actuale.

Loránt Szántó se bucură de această inițiativă a Consiliului Județean Mureș, care, până la urmă, este în beneficiul întregii comunități.

,,Ne bucurăm că s-a luat această decizie și sperăm ca în cel mai scurt timp licitația să înceapă și să avem un nou constructor care va face o muncă de calitate și va termina în timp util această reabilitare”, a precizat Loránt Szántó.

,,Palatul după 100 de ani are nevoie de această reabilitare, mai ales acoperișul este într-o stare destul de precară. Neapărat trebuie făcută, dar toate deciziile sunt luate de Consiliul Județean, căruia îi aparține această clădire”, a mai precizat Loránt Szántó.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Spectacol special de ,,Dragobete”

Un spectacol special dedicat sărbătorii de ,,Dragobete” a avut loc joi, 25 februarie, în Sala …