VIDEO-INTERVIU: Noutăți despre reabilitarea Palatului Culturii Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 312 Vizualizări

VIDEO-INTERVIU: Noutăți despre reabilitarea Palatului Culturii

Loránt Szántó, șef serviciu în cadrul administrației Palatului Culturii din Târgu Mureș, a vorbit marți, 2 februarie, în Sala de Oglinzi a Palatului, despre măsuri, lucrări, finisări, tema abordată fiind una esențială, respectiv reabilitarea Palatului Culturii.

Palatul Culturii din Târgu Mureș a găzduit, pe parcursul anilor, nenumărate evenimente, plecând de la simple întâlniri și ajungând la considerabile festivități. De asemenea, foarte multe spectacole au avut loc în cadrul acestui spațiu cultural și artistic, care continuă să se desfășoare, în pofida situației epidemiologice actuale.

Loránt Szántó se bucură de această inițiativă a Consiliului Județean Mureș, care, până la urmă, este în beneficiul întregii comunități.

,,Ne bucurăm că s-a luat această decizie și sperăm ca în cel mai scurt timp licitația să înceapă și să avem un nou constructor care va face o muncă de calitate și va termina în timp util această reabilitare”, a precizat Loránt Szántó.

,,Palatul după 100 de ani are nevoie de această reabilitare, mai ales acoperișul este într-o stare destul de precară. Neapărat trebuie făcută, dar toate deciziile sunt luate de Consiliul Județean, căruia îi aparține această clădire”, a mai precizat Loránt Szántó.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE