Home / Administratie / Discuții pe tema noului SUMAL

Discuții pe tema noului SUMAL

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, a informat miercuri, 3 februarie, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, faptul că în urma unei videoconferințe cu ministrul Mediului și cu ministrul Afacerilor Interne, a fost solicitată implicarea instituțiilor județene în operaționalizarea SUMAL 2.0.

,,În cadrul videoconferinței susținute de ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Bode și ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, domnul Tánczos Barna, a fost solicitată implicarea tuturor instituțiilor județene în operaționalizarea SUMAL 2.0 și semnalarea oricăror disfuncționalități care pot să apară în faza de acomodare cu noul sistem. De asemenea, în următoarea perioadă, reprezentanții Direcției Silvice și ai Gărzii de Mediu se vor întâlni cu structurile MAI care efectuează controale în teren, în vederea instruirii și armonizării aspectelor care țin de utilizarea sistemului informatic integrat menit să combată tăierile ilegale de lemn. Agenții economici din județul Mureș care activează în domeniul silvic și întâmpină dificultăți în utilizarea SUMAL 2.0 pot apela numărul de call center național 0314.337.799”, a informat prefectul județului Mureș, Mara Togănel, în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cazuri noi de muncă nedeclarată

Inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Mureş au efectuat, în cursul lunii ianuarie, …