Home / Cultură / VIDEO: Activitatea de la Palatul Culturii, afectată de pandemie

VIDEO: Activitatea de la Palatul Culturii, afectată de pandemie

Loránt Szántó, șef serviciu în cadrul administrației Palatului Culturii din Târgu Mureș, a oferit marți, 2 februarie, informații cu privire atât la situația spectacolelor desfășurate în spațiul cultural, cât și la vizitele turiștilor din alte orașe, țări.

Potrivit informațiilor oferite de către Loránt Szántó, numărul spectacolelor și turiștilor a scăzut considerabil, în comparație cu anul 2019, cauza fiind cunoscută, respectiv pandemia COVID-19.

,,Au mai fost câteva spectacole, mai ales online, fără spectatori sau în ultima vreme cu 30% din capacitate. Comparativ cu ceilalți ani, pot să zic că tindem spre 0%”, a precizat Loránt Szántó.

,,Turiștii au frecventat muzeul, dar văzând statistica intrărilor suntem undeva la 10% din valoarea intrărilor din 2019. Mai mult au venit turiști din țară. Turiștii din străinătate aproape că n-au fost”, a mai subliniat Loránt Szántó.

Alexandra HAJA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Campanie de strângere de fonduri pentru Centrul cultural-catehetic al parohiei Apalina

Reprezentanții Parohieie Ortodoxe Apalina din municipiul Reghin au inițiat o campanie de strângere de fonduri …