Adrian Giurgiu (USR-PLUS), primul raport de parlamentar Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 601 Vizualizări

Adrian Giurgiu (USR-PLUS), primul raport de parlamentar

Adrian Giurgiu, deputat al Alianței USR-PLUS Mureș, a transmis miercuri, 3 februarie, prin intermediul unui comunicat de presă, un raport de activitate care reflectă activititatea din prima lună de parlamentar.

Dialog cu sindicaliștii
Una din activitățile în care s-a implicat deputatul Adrian Giurgiu, care își desfășoară activitatea în cadrul Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, este susținerea demersurilor inițiate de sindicaliștii din domeniul medical și al învățământului.

„Am avut întâlniri cu reprezentanții sindicatelor CNSLR „Frăția”,  Federația Sanitas din România, Sindicatul din Învățământ „Spiru Haret”, Sindicatul „Acord” și Federația „Solidaritatea Sanitară” din Romania. Am discutat despre dificultățile din sectorul medical și din învățământ, dar și despre soluțiile necesare pentru a trece prin această perioadă în siguranță și cu impact negativ minim. Mi s-a adus la cunoștință posibilitatea redeschiderii punctelor de lucru ale Loteriei Române, o societate de stat, profitabilă, cu risc minim de răspândire a coronavirusului. Am susținut acest demers și am trimis mai departe propunerea spre analiză”, a precizat deputatul USR-PLUS de Mureș.

Atenție pentru infrastructură

În același document, Adrian Giurgiu a adus la cunoștința opiniei publice faptul că susține mai multe proiecte de infrasturctură importante pentru județul Mureș.

„Am analizat împreună cu reprezentanți ai societății civile, cu experți în infrastructură și cu primari din județul Mureș, principalele proiecte ce au nevoie de bugetare în acest an. Amintesc câteva dintre cele mai importante proiecte pe care le-am solicitat pentru a fi prinse în buget: ”Centurile ocolitoare” ale orașelor Târgu Mureș, Sighișoara și Reghin, precum și extinderea pistei Aeroportului ”Transilvania”. De asemenea, am susținut alocarea prioritară de fonduri pentru construcția si utilarea unui spital modular pentru tratarea pacienților COVID-19”, a menționat deputatul USR-PLUS de Mureș.

Audiențe online și telefonice
Cetățenii din județul Mureș, și nu numai, sunt invitați să dialogheze, prin intermediul unor audiențe online sau telefonice, cu deputatul Adrian Giurgiu.

„Pentru a menține legătura cu toți cetățenii în aceasta perioadă dificilă, am lansat programul de audiențe online și telefonice. Acum este nevoie mai mult ca oricând de dialog și cunoașterea problemelor pentru a găsi soluții. Am venit în întâmpinarea acestei nevoi cu audiențe accesibile și cu risc zero de răspândire a coronavirusului. Înscrierea la audiente se poate face prin intermediul următorului link: https://bit.ly/3qSovQt .În cadrul audiențelor online susținute până acum am primit o solicitare pentru lansarea unui proiect național de sterilizare gratuită a animalelor de companie, câini și pisici, fără pedigree. Am luat în calcul această solicitare, iar în următoarea perioadă voi discuta cu ONG-uri care derulează programe de sterilizare gratuită pentru a vedea care este receptivitatea cetățenilor la un astfel de program, apoi voi propune spre analiză proiectul”, a transmis deputatul USR-PLUS de Mureș.
 
Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE