Home / Invatamant / Cadre didactice de la UMFST, într-un program internațional de training

Cadre didactice de la UMFST, într-un program internațional de training

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș au transmis că mai multe cadre didactice din cadrul UMFST, au participat în perioada 27 – 29 ianuarie, la programul de training online ,,Instrumente pentru motivarea studenților specifice modului de gândire tip Growthmind”, alături de colegi de la Universitatea Primorska Famnit și Step Institute din Slovenia, Universitatea Klagenfurt din Austria și Universitatea Balikesir din Turcia.

,,Trainingul a fost  organizat în cadrul proiectului internațional Erasmus+ Grothwminds, proiect în care UMFST este partener. Cursul este primul dintr-o serie de patru programe de pregătire continuă a cadrelor didactice universitare care urmărește dezvoltarea de competențe pentru aplicarea în activitatea de predare a unor tehnici digitale inovative pentru dezvoltarea unui mod de gândire de tip Growthmind al studenților. În cadrul programului de pregătire desfășurat, cadrele didactice participante s-au familiarizat cu teoria modului de gândire de tip Growthmind, abordând teme și activități de psihologie pozitivă și care pot fi implementate în activitatea de predare”, au transmis reprezentanții UMFST.

Totodată, participarea la program a reprezentat o oportunitate pentru cadrele didactice de a lucra în echipe alături de colegi din diferite țări, ,,de a împărtăși din experiențele și provocările cu care se confruntă în activitatea de predare, de a-și forma o nouă perspectivă asupra predării și învățării și de a-și exersa abilitățile care vizează dezvoltarea unui mod de gândire de tip growming atât la nivel personal, cât și în relația cu studenții”, mai informează sursa citată.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Fostul sediu Romtelecom, achiziționat de UMFST Târgu Mureș!

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș a …