Home / Administratie / Noi facilități online la Primăria Târgu Mureș

Noi facilități online la Primăria Târgu Mureș

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au transmis că Direcția impozite și taxe locale Târgu Mureș pune la dispoziția contribuabililor serviciile online, care au fost dezvoltate în scopul eficientizării procesului de soluționare a solicitărilor cetățenilor și pentru evitarea deplasărilor la ghișeele instituției.

Așadar, începând cu data de 2 februarie, contribuabilii au posibilitatea de a obține certificatul de atestare fiscală online pentru orice scop, inclusiv pentru înstrăinarea dreptului de proprietate asupra bunurilor mobile și/sau imobile.

Certificatul se poate obține la adresa www.tirgumures.ro, iar pentru accesarea platformei se va depune online o cerere – acord, în urma căreia se va obține un cont propriu, unde se va introduce un cod de utilizator și o parolă.

De menționat este că certificatele de atestare fiscală se vor elibera online numai dacă proprietarul bunului are achitate la zi toate obligațiile de plată datorate către bugetul local al municipiului Târgu Mureș.

Cererile pentru eliberarea certificatelor vor fi înregistrate în sistem, certificatul urmând a fi emis pe loc, fără a se datora taxa de urgență. Acestea vor fi semnate electronic și vor produce aceleași efecte ca și actul în formă fizică.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Campanie de strângere de fonduri pentru Centrul cultural-catehetic al parohiei Apalina

Reprezentanții Parohieie Ortodoxe Apalina din municipiul Reghin au inițiat o campanie de strângere de fonduri …