Home / Mica publicitate / Anunț licitație

Anunț licitație

B & B INSOLVENCY SOLUTIONS IPURL, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei S.C. IOANA CARTON IMPEX S.R.L. – în faliment, organizează licitație publicăpentru valorificarea în bloc a proprietății imobiliare de tip industrial, compus din atelier de producție, birouri, 2 apartamente de locuit, șoproane și platformă betonată, edificate pe un teren intravilan în suprafață de 4.567 mp, situate în zona industrială periferică a orașului Reghin, la str. Ierbușului, nr.38-38A, județul Mureș. Prețul de strigare a bunurilor în bloc este de 570.000 lei fără TVA. Licitația va avea loc la sediul lichidatorului judiciar din Miercurea-Ciuc, începând cu data de 12.02.2021, ora 1300, cu repetabilitate săptămânală, în fiecare zi de vineri, la aceeași oră, până la valorificarea bunurilor. Pot participa la licitație persoanele fizice şi/sau juridice care fac dovada depunerii garanției de participare de 10% din prețul de strigare cu 24 ore anterior începerii licitației.

                Informați suplimentare la nr. de telefon: 0366-100551, 0748-836713.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț licitație

Subscrisa ROMINSOLV SPRL, administrator judiciar al CONDMAG SA, societate în reorganizare, vinde prin licitație publică …