Home / Politic / Dan Tănasă (AUR), președinte de comisie în Camera Deputaților

Dan Tănasă (AUR), președinte de comisie în Camera Deputaților

Dan Tănasă, deputat AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) de Mureș, a fost investit la începutul sesiunii parlamentare în funcția de președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați.

Conform informațiilor furnizate de Departamentul de comunicare și relații publice al AUR Mureș, ”poziția de președinte al acestei comisii îl onorează și îl responsabilizează în lupta politică pe care AUR o duce în Parlamentul României”. Totodată, reprezentanții AUR Mureș au precizat că deputatul Dan Tănasă transmite mulțumiri ”pentru încrederea acordată celor care l-au mandat în această importantă funcție.”

”Domnul deputat va demara acțiuni pentru atingerea unor obiective urgente, alături de doamna deputat Gianina Șerban, vicepreședinte al comisiei, și doamna deputat Raisa Enachi, secretar al comisiei.

Obiectivele propuse pentru a fi rezolvate imediat sunt: promovarea și popularizarea numărului unic de urgență 0800-500-333 pentru ca tot mai multe femei să știe că există un ajutor atunci când sunt victime ale violenței domestice, implementarea de urgență a sistemului de brățări electronice de supraveghere în cazul ordinelor de protecție împotriva partenerilor. Măsura ar putea salva sute de femei victime ale violenței domestice”, se menționează în comunicat.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Tineri în acțiune”, proiect derulat în Protopopiatul Ortodox Reghin

În perioada 6-8 aprilie 2021, în Protopopiatul Ortodox Reghin au avut loc mai multe sesiuni …