Home / Administratie / Dezbatere pe tema planului anual de acțiune privind serviciile sociale

Dezbatere pe tema planului anual de acțiune privind serviciile sociale

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș au lansat, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, o invitația la dezbaterea publică referitoare la planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul consiliului local Târgu Mureș, pentru anul 2021.

Dezbaterea va fi organizată vineri, 5 februarie, de la ora 15.30, și joi, 11 februarie, de la ora 16.30, online, pe platforma Zoom.

,,Rugăm participanții să se înscrie în vederea participării la dezbaterea publică folosind adresa de e-mail registratura.das@tirgumures.ro cu indicarea denumirii furnizorului de servicii sociale/persoana interesată, adresa de email și numărul de telefon aferente, cu mențiunea „Participare la dezbaterea publică privind planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local Târgu Mureș pentru anul 2021”, pentru transmiterea ulterioară a datelor de conectare pe Platforma Zoom”, se menționează în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prof. Sabin Pășcan, sărbătoritul zilei

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi îl felicită pe inspectorul școlar general al județului …