Home / Invatamant / Spații cedate Grădiniței „Căsuța Fermecată” Luduș

Spații cedate Grădiniței „Căsuța Fermecată” Luduș

Distribuie

În luna decembrie 2020, Eparhia Reformată din Ardeal cu sediul în Cluj-Napoca, reprezentată prin episcopul Kato Bela și consilierul economic dr. Ballai Zoltan în calitate de for tutelar și realizatoare a investiției „Imobil-teren și clădire cu destinație de creșă și grădiniță” din orașul Luduș, strada Vânătorilor nr. 1 și Parohia Reformată Luduș, reprezentată de preotul – protopop Czirmay Csaba – Levente și curatorul Szabo Pal, în calitate de proprietar – comodant, au declarat printr-o adresă trimisă Primăriei orașului Luduș că „Suntem de acord ca UAT Luduș să încheie un contract de comodat cu Grădinița „Căsuța Fermecată” din Luduș cu privire la o parte din imobilul situat în orașul Luduș, strada Vânătorilor nr. 1 cu destinația de grădiniță, respectiv: sală, dormitor, izolator, filtru, două grupuri sanitare, depozit, oficiu, vestiar, sală primire, două birouri, cabinet medical și coridor, în suprafață utilă de 185,61 de metri pătrați, care face obiectul contractului de comodat încheiat între Eparhia Reformată din Ardeal și Parohia Reformată Luduș în calitate de comodant și UAT Orașul Luduș, în calitate de comodatar în data de 9 octombrie 2020. Termenul contractului de comodat care urmează a fi încheiat între UAT orașul Luduș și Grădinița „Căsuța Fermecată” nu poate depăși termenul contractului de comodat încheiat la data de 9 octombrie 2020 între Eparhia Reformată din Ardeal și Parohia Reformată Luduș, în calitate de comodant și UAT Orașul Luduș, în calitate de comodatar, respectiv termenul de 8 octombrie 2025”.

Ce s-a decis

În ședința Legislativului local din ziua de 26 ianuarie 2021, consilierii locali au aprobat cedarea către Grădinița „Căsuța Fermecată” din Luduș, cu sediul în orașul Luduș, strada Rândunelelor nr. 3, având codul unic de înregistrare 29029994, a folosinței gratuite asupra unei părți din imobilul situat pe strada Vânătorilor nr. 1, orașul Luduș, cu destinația de grădiniță, respectiv: sală, dormitor, izolator, filtru, 2 grupuri sanitare, depozit, oficiu, vestiar, sală primire, 2 birouri, cabinet medical și coridor, în suprafață utilă totală de 185,61 de metri pătrați. Spațiile aferente creșei  având această destinație (sală, dormitor, două grupuri sanitare, vestiar, sală de primire și coridor), în suprafață utilă de 70,02 de metri pătrați și subsolul compus din spațiu tehnic, două depozite de lenjerie și scară, rămân în folosința UAT Orașul Luduș și Grădinița „Căsuța Fermecată”.

Ioan A. BORGOVAN


De asemenea, verificati

Brad dispărut după o acțiune de ”toaletare” în Târgu Mureș

Distribuie Un internaut târgumureșean pe nume Vali Borz susține că vineri, 3 februarie, la orele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.