Home / Administratie / Mureș: Sute de conflicte aplanate de polițiștii de proximitate

Mureș: Sute de conflicte aplanate de polițiștii de proximitate

Distribuie

Pe parcursul anului 2020, poliţiştii de proximitate din Mureș au consiliat 2.337 de persoane care le-au solicitat sprijinul ori care au fost identificate ca potenţiale victime ale unor infracţiuni. Astfel, polițiștii de proximitate din Mureș au aplanat 550 de stări conflictuale, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în Raportul de activitate al instituție aferent anului 2020.

”În cursul anului 2020, activitatea poliţiştilor de proximitate din judeţul Mureş, a fost orientată cu precădere spre cercetarea sau soluţionarea infracţiunilor date în competenţă şi pentru realizarea activităţilor de relaţionare cu comunitatea, în scopul creşterii eficienţei activităţilor de prevenire şi descoperire a infracţiunilor şi altor fapte antisociale prin care este afectată siguranţa publică”, se menționează în document.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Drept de proprietate aprobat la Luduș

Distribuie Sala de sport a orașului Luduș amplasată în intravilanul orașului, strada Pieței nr. 1/C …