Organigramă modificată, la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 375 Vizualizări

Organigramă modificată, la Luduș

Secretarul general al orașului Luduș, jr. Eugenia Giurgea, a propus Primăriei orașului, printr-un referat, transformarea unei funcții publice vacante de execuție de inspector, clasa I, grad profesional principal de la Compartimentul „Cadastru și Agricultură”, într-o  funcție publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional asistent.

Jr. Eugenia Giurgea și-a argumentat propunerea având în vedere prevederile articolului 405, 407 și articolului 409, alineat (3), litera b., din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ și prevederile Hotărârii Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare.

Delia-Maria Străin, consilier în cadrul Compartimentului Resurse Umane din Primăria orașului Luduș, a propus modificarea organigramei și statului de funcții din cadrul aparatului de specialitate al primarului pentru anul 2021. În Referatul de aprobare privind modificarea organigramei și a statului de funcții al aparatului de specialitate, primarul Cristian Moldovan a propus Legislativului local Transformarea funcției publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului „Cadastru și Agricultură” în funcție publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional, asistent.

După aprobarea Proiectului de hotărâre nu se modifică numărul maxim de posturi al aparatului de specialitate al Primarului orașului Luduș, stabilit la 130 de posturi și comunicate de către Instituția Prefectului – Județul Mureș prin adresa nr. 115174/SVH/5 noiembrie 2020.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE