Home / Administratie / Organigramă modificată, la Luduș

Organigramă modificată, la Luduș

Secretarul general al orașului Luduș, jr. Eugenia Giurgea, a propus Primăriei orașului, printr-un referat, transformarea unei funcții publice vacante de execuție de inspector, clasa I, grad profesional principal de la Compartimentul „Cadastru și Agricultură”, într-o  funcție publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional asistent.

Jr. Eugenia Giurgea și-a argumentat propunerea având în vedere prevederile articolului 405, 407 și articolului 409, alineat (3), litera b., din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ și prevederile Hotărârii Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare.

Delia-Maria Străin, consilier în cadrul Compartimentului Resurse Umane din Primăria orașului Luduș, a propus modificarea organigramei și statului de funcții din cadrul aparatului de specialitate al primarului pentru anul 2021. În Referatul de aprobare privind modificarea organigramei și a statului de funcții al aparatului de specialitate, primarul Cristian Moldovan a propus Legislativului local Transformarea funcției publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, grad profesional principal din cadrul Compartimentului „Cadastru și Agricultură” în funcție publică de execuție de inspector, clasa I, grad profesional, asistent.

După aprobarea Proiectului de hotărâre nu se modifică numărul maxim de posturi al aparatului de specialitate al Primarului orașului Luduș, stabilit la 130 de posturi și comunicate de către Instituția Prefectului – Județul Mureș prin adresa nr. 115174/SVH/5 noiembrie 2020.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Post de director scos la concurs la Primăria Târgu Mureș!

Primăria municipiului Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post de director la Serviciul public …