Avantaje și beneficii la înscrierea într-un C.A.R., prin prisma Casei de Ajutor Reciproc Progresul CFR Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1775 Vizualizări

Avantaje și beneficii la înscrierea într-un C.A.R., prin prisma Casei de Ajutor Reciproc Progresul CFR

Un C.A.R. este o asociație de drept privat, fără scop patrimonial ce are drept obiectiv sprijinirea financiară a membrilor asociați, în vederea îmbunătățirii situației lor economice și sociale, precum și încurajarea dezvoltării comunităților locale
Scopul Casei de Ajutor Reciproc Progresul CFR este dezvoltarea legăturilor de solidaritate, sprijin și întrajutorare materială a membrilor săi, prin atragerea de fonduri sociale ale membrilor, acordarea de împrumuturi în condiții avantajoase acestora, premierea membrilor care recomandă alți membri și nu în ultimul rând partea de ajutor social acordată membrilor aflați în dificultate și ajutorul de deces substanțial acordat urmașilor membrilor.


Momentele critice din prisma perspectivei financiare, finalizarea oricărui plan stabilit, studiile copiilor, vacanțele îşi găsesc de cele mai multe ori soluţionarea într-un credit C.A.R..
Condițiile de creditare avantajoase, dobândă și rată fixe pe toată perioada de finanțare, comision de acordare și plată anticipată zero, perioadă de rambursare flexibilă, astfel încât rata să nu influențeze prea mult bugetul familiei, refinanțări în condiții avantajoase sunt principalele avantaje pentru membrii care aleg un împrumut C.A.R.
Dacă diferite cauze economice, subiective ori obiective, caută cea mai mică fisură în evaluarea oportunităţii pentru a perturba bunăstarea economică a familiei, acestea pot fi combătute prin intermediul educaţiei financiare pe care o puteți găsi la C.A.R. Progresul C.F.R. Membrii C.A.R. PROGRESUL CFR au găsit în totdeauna un sprijin în salariații casei. Aceștia, având cu toții studii superioare de specialitate și experiență în domeniul financiar, acordă în permanență consiliere financiară membrilor.

Înainte de a apela la orice oportunitate de împrumut a banilor, este important să existe o bază de cunoştinţe legată de domeniu pentru a găsi cea mai bună soluție de finanțare, în siguranţă și ușor de obținut.
Casa acordă avanataje și membrilor care doresc să economisească. Dobânzile la economisire sunt atractive, nu se impun sume minime și nu este restricționat accesul la sumele economisite. Comisionul la depunere este zero, comisionul la retragere zero.

Membrii casei care recomandă alți membri sunt premiați.
Urmașii membrilor care au cotizat la fondul pentru ajutor de deces, ridică, cu titlu de ajutor de deces de trei ori fondul cotizat de titular.
După 24 ani de la înfiinţare, C.A.R. Progresul C.F.R. a reușit să câștige încrederea celor din Comănesti, Onești, Dărmămești, Ghimeș, Adjud, Focșani, Târgu Mureș, Iași, Piatra Neamț, Bacău, ajunând să dețină 10 puncte de lucru, în 5 județe ale țării, mândrindu-se că are peste 27.000 de membri.

Casa de Ajutor Reciproc Progresul C.F.R. se consideră sprijin în ceea ce priveşte nevoia de împrumuturi sigure, cu sau fără giranți pentru salariații din mediul privat sau bugetar și pentru orice persoană care înregistrează venituri, indiferent de sex, vârstă, naţionalitate, convingeri politice sau religioase, economisire în condiții avantajoase și ajutor social.
Vă invităm în mijlocul membrilor C.A.R., să vă bucurați din plin de avantajele serviciilor financiare oferite de casă. Ne găsiți în Târgu Mureș, strada Horea nr. 3 sau la telefon 0265 233699 sau https://www.facebook.com/CAR-Progresul-CFR-Sucursala-TG-MURES-824994214307864. Vă așteptăm cu drag!
C.A.R. PROGRESUL C.F.R – Mereu aproape de tine

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE