Cei de la Fain vă așteaptă cu evenimente la fel de faine Timp liber
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 176 Vizualizări

Cei de la Fain vă așteaptă cu evenimente la fel de faine

Există la Sălard, mai exact pe Valea Jîrca, comuna Lunca Bradului,  un loc fain menit să pună în valoare farmecul și frumusețea zonei, prin activități care mai de care mai diverse și mai plăcute. Nu face excepție nici această perioadă în care cei de la Fain, nume predestinat farmecul acestui loc, vin cu două evenimente inedite.

Iubește Fain!

Primul  este dedicat Zilei Îndrăgostiților, intitulat „IUbește Fain” care va avea loc în weekendul  12-14 februarie.

„Ne preocupă iubirea, așa că noi o punem în primul plan atât pentru noi cât și pentru cuplurile ce decid să facă parte din acestă călătorie de 3 zile. Weekendul 12-14 februarie este dedicat cuplurilor care își propun să aprofundeze iubirea, care vor să se redescopere prin dragoste și afecțiune și care găsesc iubirea ca pe o cale spre fericire și împlinire sufletească.Punem la dispoziție 7 unități faine (corturi și căsuțe) încălzite și dichisite pentru 7 cupluri interesate de iubire care se vor lăsa purtate de noi prin diverse activități și programe care vizează un singur scop: să ne redescoperim prin iubire. Campare, open bar, workshop de gătit, sesiuni de comunicare deschisă și activități surpriză ce te conduc spre revelații în ceea ce privește iubirea și relația de cuplu. ErEzervpri și detalii despre eveniment se pot obține la telefon 0747404125”, au precizat cei de la Fain.

Răsăritul pe Zespezel

Al doilea moment este dedicat drumeției, mai exact o tură de mers pe munte programată pentru data de 19 februarie.

„Pregătim o experiență mai deosebită, ce implică dorința pentru aventură, curaj și energie faină. Dacă îți surâde această idee atunci hai împreună cu noi să urcăm pe Zespezel pentru a vedea răsăritul de pe acest vârf (1278 m). Călătoria începe foarte devreme, mai exact în jurul orei 4 dimineața, când ne vom echipa cu haine groase, frontale, merinde și voie bună, și vom porni prin pădure către vârful Zespezel. Traseul este destul de lejer și poate fi parcurs în aproximativ 3 ore. Vom ajunge sus înainte de răsărit și ne vom bucura de liniștea profundă, de culorile împrăștiate pe cerul proaspăt luminat, de aerul crocant încă amorțit, și de spectacolul naturii. La întoarcere vom profita de ziua ce a rămas și ne vom relaxa în stil fain, cu ciubăr, licori de tot felul, jocuri, sau pur și simplu de un moment liniștit lângă focul ce arde în șemineul din Taverna Fain. Vom cina împreună o mâncărică făcută cu drag și vom reflecta asupra experienței. Echipamentul necesar: bocanci (de iarnă, impermeabili), șosete de iarnă, pantaloni treking iarnă, bluză de corp ( bluză sau tricou de schimb), polar, geacă, mănuși, căciulă, rucsac, frontală, apă, sandviș, și ceva dulce. Opțional dar recomandat de noi este să iei cu tine și parazăpezi. Pentru alte detalii și rezervări sună la 0744300144, sau scrie-ne mesaj pe pagina noastră de Facebook”, se arată în prezentarea evenimentului.

 (A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE