CSU Medicina nu găsește antidotul Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 126 Vizualizări

CSU Medicina nu găsește antidotul

În al doilea turneu din cadrul returului Diviziei A1 la volei feminin CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a cedat cu 0-3 ambele partide disputate în grupa 1. Deși au fost din nou gazdele turneului, mureșencele au dat o replică palidă în jocurile cu CSO Voluntari și Dinamo București. În primul joc au reușit să țină pasul câte o perioadă, aflându-se în mai multe rânduri în avantaj pe tabelă, dar numai î debuturile de set. Întâlnirea cu echipa ilfoveană a fost în schimb una în care oaspetele aveau în lot aproape tot atâtea jucătoare care cucereau în edițiile precedente titluri de campioane la junioare pentru clubul mureșean. Cu un lot redus numeric, dar cu ex-mreșencele Sonia Teianu, Diana Vereș și Alexandra Babaș ilfovencele au știut să controleze finalurile în toate cele trei seturi: 25-18, 25-20, 25-17.

Primul set a fost echilibrat doar până la scorul de 9-9, cu mai multe schimbări la conducere, după care echipa din Voluntari s-a desprins treptat. În al doilea act prima echipă care a avut 2 puncte avantaj a fost cea mureșeană, dar de la 11-9 seria de 7 puncte reușită de ilfovence s-a dovedit decisivă. Evident demoralizate, „medicinistele” n-au mai reușit mai nimic în al treilea set, singurul în care nu s-au aflat la conducere, reușind să egaleze doar până la 4.

Fără replică, fără puncte

Dacă în turneul din tur mureșencele reușeau să învingă în cinci seturi formația ilfoveană iar acum n-au obținut victoria în niciun set, înfrângerea ilfovencelor în fața celor de la Dinamo din a doua zi (la 19, 14 și 16) anunțau odată în plus pentru jocul din ultima zi o favorită certă. Așa s-au și petrecut lucrurile. Bucureștencele nu s-au complicat și lucrurile au curs rapid și Dinamo s-a desprins din start în fiecare set. Mureșencele au avut avantaj de un singur punct doar în debutul celui de-al treilea set, reușind să obțină câte 15, 16 și 13 puncte.

Lotul folosit în cele două întâlniri le-a avut în componență pe: Sara Pavlovic, Paige Alsten, Laura Simoniia, Jelena Cvijovic, Gulay Gerceg, Iarina Axinte, Raisa Ioan, Timea Galfalvi, Irina Răileanu, Milica Jovanovic, Andreea Mitrovic, Florina Murariu, cu Brittany Witt și Karina Murariu libero.

CSU Medicina rămâne astfel pe ultimul loc și va susține următoarele două partide în 6-8 martie, la Pitești, cu gazdele de la FC Argeș și campioana Volei Alba Blaj.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE