Home / Cultură / Dacă e joi, se joacă cu spectatori la „Ariel”
Jack și vrejul de fasole, dramatizare de Georgeta Lozincă după Joseph Jacobs

Dacă e joi, se joacă cu spectatori la „Ariel”

Programul lunii februarie la Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel   este concentrat pe zilele de joi (spectacole cu accesul spectatorilor) și duminică (spectacole online).

Cei mai tineri spectatori s-au putut bucura joi, 4 februarie de spectacolul „Bicicleta roșie”, iar  în această săptămână pot vedea spectacolul „Aventurile lui Chiț Miț”, joi, 11 februarie începând cu ora  ora 18.

Chiț Miț este un șoricel simpatic, inteligent și curajos, care ajunge întâmplător pe un vapor și pornește într-o călătorie plină de aventuri. Spectacolul pus în scenă de Georgeta Lozincă după o idee de Kovács Ildikó îi are în distribuție pe Andreea Ajtai, Claudiu Banciu, Alice Bratu, Cristi Bratu și Cristina Ungureanu. Echipa spectacolului îi mai cuprinde pe Sigmond Eliza (Scenografie), Zeno Apostolache Kiss (Muzică) și  Horațiu Mihail Sermășan (Asistent de regie).

Joi, 18 februarie, ora 18 vine rândul reprezentației spectacolului Jack și vrejul de fasole, dramatizare de Georgeta Lozincă după Joseph Jacobs, să bucure tinerii spectatori.

Jack, un băieţelul isteţ dar naiv, e „păcălit” de un pitic vrăjit să schimbe vaca pentru un pumn de boabe de fasole. Surpriza copilului e mare când, a doua zi, descoperă un vrej uriaş, crescut până la cer. Ce va face Jack? Răspunsul îl vor afla vizionând spectacolul pus în scenă de Georgeta Lozincă din a cărui  distribuție fac parte Andreea Ajtai, Mariana Iordache, Claudiu Banciu, Cristi Bratu, Cristina Ungureanu și Cornel Iordache.

Ultima zi de joi din luna februarie programează spectacolul Punguța cu doi bani – dramatizare de Ion Gheliuc după Ion Creangă, spectacol distins cu Diploma de onoare UNIMA.

Punguța cu doi bani este una din cele mai cunoscute poveşti româneşti, care încântă micii spectatori datorită situaţiilor neprevăzute în care este pus cocoşul moşului şi din care iese cu bine datorită îndrăznelii şi isteţimii. Pus în scenă de Maria Mierluţ, spectacolul îi are în distrubiuție pe Cornel Iordache, Iuliu Pop-Andrieş, Cristi Bratu, Mariana Iordache și
Georgeta Lozincă.

„Vor fi respectate toate măsurile de protecție indicate de autorități.
Datorită numărului restrâns de locuri (30% capacitatea sălii mari), vă rugăm să rezervaţi bilete din timp, la tel. 0771708609, de luni până vineri între orele 9-13”, afirmă reprezentanții Teatrului Ariel.

(A. Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spectacol dedicat sărbătorii de ,,Dragobete”

Reprezentanții Școlii Populare de Arte Mureș organizează joi, 25 februarie, spectacolul dedicat sărbătorii de ,,Dragobete”, …