Home / Invatamant / Examene DELF la UMFST

Examene DELF la UMFST

Reprezentanții  Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureş au informat că începând cu luna februarie a anului 2020, Facultatea de Științe și Litere ,,Petru Maior” din cadrul UMFST este centrul regional pentru examenul DELF, examen organizat împreună cu Institutul Francez din România și Ministerul Educației Naționale.

Diploma obținută în urma examenului DELF certifică nivelul de limbă evaluat, fiind recunoscută în întreg spațiul european, în spațiul francofon, fiind necesară continuarea studiilor academice în Franța.

Pentru sesiunea februarie 2021, înscrierile se pot face la adresa de email corina.bozodean@umfst.ro, iar înscrierea va fi validată în momentul în care se transmit în cadrul aceluiași e-mail, fișa de înscriere completată, dovada plății și o copie după actul de identitate.

Calendarul examenelor pentru anul 2021, precum și tariful examenului, pot fi consultate pe pagina web umfst.ro.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Activitate de prevenire a traficului de persoane într-un liceu din Mureș

Reprezentanții Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane (ANITP) Târgu Mureș au desfășurat, recent, activități de …