Home / Politic / Doliu în familia ex-senatorului Horea Soporan

Doliu în familia ex-senatorului Horea Soporan

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi este alături de Horea Soporan, fost senator social-democrat de Mureș în mandatul 2016-2020, la trecerea în eternitate a mamei sale, Niculina Soporan.

”Prin emoţia puternică ce se revarsă din inimile îndurerate, aducem, un ultim omagiu celei care, prin valoarea profesională şi umană, a contribuit în mod esenţial la formarea multor generaţii de elevi ai şcolii ”Ioan Opriș. La trecerea în eternitate, un om lasă după sine amintirile vieţii şi faptele sale în mintea şi sufletul celor ce l-au cunoscut – prieteni, familie, colegi. Toate aceste amintiri sunt perisabile şi trecătoare, durata lor fiind legată de natura efemeră a celor ce rămân. Dar faptele sunt durabile, nepieritoare. Niculina Soporan a fost un truditor… Unul care nu urmărea să demonstreze nimic nou, ci doar să-şi facă datoria pe care şi-o asumase. Nu aştepta recompense… Un OM, pur şi simplu, smerit şi lipsit de orice vanităţi umane, care trăia în mod autentic imperativul slujirii şi îndeplinirii datoriei. Vom păstra mereu amintirea vie si luminoasă, amintirea unui om bun, a unui prieten loial şi coleg devotat. Dumnezeu să o odihnească şi să o aibă în pază, iar noi cei ce am cunoscut-o să-i păstrăm şi pomenim, vie şi neştearsă, amintirea. Dumnezeu să o ierte, să o ocrotească şi să îi dea liniştea mult dorită!”, a transmis colectivul Școlii Gimnaziale ”Ioan Oprișor” din Turda.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Dumnezeu să îi vegheze calea și să o odihnească în pace!

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Guvernul Pinocchio” ironizat de Corneliu Florin Buicu

Corneliu Florin Buicu, deputat PSD de Mureș, a scris luni, 22 februarie, pe pagina sa …