Home / Invatamant / Polițiștii din Mureș, misiuni pentru siguranța elevilor

Polițiștii din Mureș, misiuni pentru siguranța elevilor

Distribuie

Cu ocazia începerii semestrului al II-lea al anului școlar 2020-2021, peste 360 de polițiști mureșeni din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, au fost prezenți luni, 8 februarie, în zona unităților de învățământ din județul Mureș, acționând în sistem integrat, pentru desfășurarea în siguranță a începutului de an școlar.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții IPJ Mureș, ,,activităţile s-au desfăşurat în baza unui plan elaborat la nivelul Biroului Siguranţa Şcolară și au vizat o serie de măsuri specifice, având drept scop, asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în unităţile de învăţământ, în vederea creşterii gradului de siguranţă al elevilor și al cadrelor didactice, dar și pentru respectarea regulilor de prevenire a infecţiilor cu noul Coronavirus”.

,,Totodată, poliţiştii de la rutieră au fost prezenţi în apropierea şcolilor, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier la orele de maximă afluire și defluire a elevilor. Și în perioada următoare, forțele de ordine vor desfășura activităţi pentru prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor și a oricăror evenimente negative”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Acțiunile de verificare a modului în care cetățenii respectă măsurile de protecție și prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2, continuă și se vor desfășura inclusiv în zona adiacentă unităților de învățământ.

Alexandra HAJA


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Controversă a profesorilor catolici: „Avem sau nu liber de Paște?”. Ligia Deca: „Școala nu vă poate limita acest drept”

Distribuie Ministrul Educației din România, Ligia Deca, a efectuat joi, 28 martie, o vizită de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.