Home / Administratie / Informații privind distribuirea produselor de igienă în Târnăveni

Informații privind distribuirea produselor de igienă în Târnăveni

Reprezentanții Primăriei municipiului Târnăveni au anunțat că distribuirea produselor de igienă din cadrul Programului operațional ajutorarea persoanelor defavorizate 2021, se va desfășura la sediul Cantinei de Ajutor Social din municipiul Târnăveni, strada Trandafirilor, numărul 10, situat în incinta Liceului Tehnologic ,,Constantin Brâncuși”, conform programului afișat la centrul de distribuire.

Categoriile de persoane defavorizate care beneficiază de aceste produse sunt familiile și persoanele singure, cărora le este stabilit prin dispoziție scrisă a primarului dreptul la un venit minim garantat și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei.

,,Ridicarea personală a ajutoarelor distribuite sub formă de pachete cu produse de igienă, se face în baza borderoului centralizator care dovedește încadrarea în una dintre categoriile de persoane defavorizate, prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și a semnăturii de primire a pachetului cu produse de igienă de către destinatarii finali”, au transmis reprezentanții primăriei municipiului Târnăveni.

Andreea ȚIȚIU

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Valer Botezan, raport pentru sărmășeni

Primarul orașului Sărmașu, Valer Botezan (45 de ani), a prezentat sâmbătă, 23 octombrie, un bilanț …