Home / Cultură / Monica Avram, sărbătorita zilei

Monica Avram, sărbătorita zilei

Zi specială miercuri, 10 februarie, pentru dr. Monica Avram, directoarea Bibliotecii Județene Mureș, care adaugă încă o floare în frumosul buchet al vieții.

Personalitate reprezentativă a culturii mureșene, dr. Monica Avram este recunoscută și respectată breasla pe care o reprezintă, dar și în comunitate, pentru profesionalismul și dedicarea cu care conduce, de mai mulți ani, una din instituțiile etalon de cultură ale județului Mureș.

Cu acest prilej deosebit, redacția și administrația cotidianului Zi de Zi îi doresc sărbătoritei zilei de astăzi multă sănătate, putere de muncă și împliniri pe plan familial și profesional, alături de tradiționala urare de La Mulți Ani!

(Redacția)

1 comentariu

  1. Multumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spectacol dedicat sărbătorii de ,,Dragobete”

Reprezentanții Școlii Populare de Arte Mureș organizează joi, 25 februarie, spectacolul dedicat sărbătorii de ,,Dragobete”, …