Home / Mica publicitate / Anunț licitație

Anunț licitație

Subscrisa ROMINSOLV SPRL, administrator judiciar al CONDMAG SA, societate în reorganizare, vinde prin licitație publică online, proprietatea imobiliară a debitoarei, situată în Comuna Daneș, Județul Mureș constând în teren intravilan de 15.961 mp. Terenul intravilan are categoria de folosință curți-construcții  și se identifică prin CF nr.50769 Sighișoara, nr. top. 6985/2. Proprietatea are următoarele utilități la limita terenului: apă, energie electrică,  canalizare. Terenul dispune de următoarele construcții speciale: împrejmuire (în mare parte), fântână apă, platformă betonată pentru amplasare modul container, trotuar din dale, conductă de alimentare cu apă și canalizare și rețea de alimentare energie electrică (necesită asigurarea legăturii între contor și imobil). Bunul imobil supus vânzării se află în imediata apropiere a DN14. Proprietatea se vinde prin licitație publică online organizată pe site-ul www.fairsolve.com, pornind de la prețul de 105.000 Euro+TVA. Pentru informații suplimentare privind orice aspect legat de licitații, vă rugăm să ne contactați doar la adresa de e-mail valorificari@rominsolv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunţ începere proiect finanţat prin Măsura 2 „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru MYLU CAFE SRL

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share